Voor de gast(-galerij)

Ankomm'n
highTea-3417web
Ankomm'n

Voor de gast(-galerij)

Een mix van kunst en gastvrijheid

Gastgalerij Ankomm’n ligt net buiten Winterswijk en is een mix van gastvrijheid, kunst en een authentieke, sfeervolle omgeving. De fotoboeken van Hans Hendriks nemen u mee op reis door het Winterswijkse landschap. Anita Duenk staat voor u klaar met verse koffie, huisgemaakt gebak en een keur aan biologische en streekproducten om de dorst te lessen en de trek te stillen.

Streekproducten en zelfgebakken

Onze producten zijn biologisch of komen uit eigen moestuin of uit de streek. De verse groenten en fruit worden gebruikt voor de lunch of verwerkt in taarten. Het lactosevrije gebak en de cakes worden door Anita gebakken en gezoet met honing, ahorn- of agavesiroop. Heeft u allergieën? Voor mensen met gluten- of lactose-intolerantie heeft Anita producten op voorraad.

Biologisch en Fairtrade

Onze koffie en thee zijn biologisch en Fairtrade. De thee die wij schenken is Numi-thee, of Yogi-thee. Ook de vruchtensappen die wij serveren zijn biologisch.

Brood, beleg, soep en salade

Wij serveren dagvers brood. En wat u erop doet, komt zo mogelijk uit de Achterhoek en gaat met het seizoen mee! Zoals de kaas. Die wordt gemaakt in Vragender, op
ekoboerderiij Arink.